Oprichter Omroep Landgraaf krijgt koninklijke onderscheiding

foto: Facebook Richard de Boer
Gepubliceerd op 21/11/2023 om 14:55
Laatst bewerkt op 21/11/2023 om 15:44

De oprichter van Omroep Landgraaf, Jo Dautzenberg, heeft het afgelopen weekend een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde in het Cultuurhuis in Heerlen.

Omdat de Dautzenberg uit Landgraaf komt en in die gemeente bij tal van initiatieven betrokken was, waren de Landgraafse burgemeester Richard de Boer en wethouder Christian Wilbach naar Heerlen afgereisd om hem in het zonnetje te zetten.

Naast dat hij aan de wieg stond bij de lokale omroep was hij ook één van de oprichters van de Oefenbunker en de stichting Culturele Producties Landgraaf. Ook buiten de gemeentegrenzen was Jo actief. Zo was hij oprichter en vrijwilliger bij de stichting HeerlenJazz. 

Tijdens de 'Young Jazz Night', kreeg Jo Dautzenberg de koninklijke versierselen opgespeld door de burgemeester van Landgraaf.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties