Opnieuw controles in dorpskern Schinveld

foto © ZO-NWS | Dominique Joosten
Gepubliceerd op 28/03/2024 om 16:03
Laatst bewerkt op 28/03/2024 om 21:44

In het centrum van Schinveld hebben dinsdag opnieuw diverse controles plaats gevonden. Ditmaal werden voornamelijk woningen bezocht en gecontroleerd. 

De controleactie was een initiatief van de gemeente Beekdaelen, brandweer, politie en Enexis. De gemeente laat weten dat een aantal misstanden nog verder onderzocht gaan worden. Daarnaast bleek dat in diverse woningen de brandveiligheid niet in orde was. Hierbij ging het vaak om te weinig rookmelders en vluchtwegen die niet aan de regels voldeden.

De gemeente Beekdaelen is op verschillende manieren bezig om de veiligheid en leefbaarheid in de kern van Schinveld te verbeteren. laat burgemeester Eric Geurts weten. “Stap voor stap werken we aan een betere toekomst in Schinveld. Deze controles zijn daar een belangrijk onderdeel van. En ze laten zien dat een integrale aanpak werkt!”, aldus de burgervader.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties