Op de scootmobiel toeren door Beekdaelen

foto: iStock
Gepubliceerd op 24/06/2024 om 14:23
Laatst bewerkt op 2/07/2024 om 13:59

Toertochten zijn er in alle soorten en maten, onder meer voor cabrio's, motoren, elektrische of 'gewone' fietsen. De gemeente Beekdaelen en Veilig Verkeer Nederland hebben daar enkele jaren geleden een voertuig aan toegevoegd: de scootmobiel. Ook dit jaar heeft de organisatie drie routes uitgestippeld.

De eerste tocht start op 3 juli om 14.00 uur bij het gemeentehuis in Nuth. De tweede tocht staat gepland voor woensdag 10 juli, met als vertrekpunt het gemeentehuis in Schinnen. De derde tocht gaat door Schinveld en omliggende kernen. De start is om 14.00 uur bij het voormalige gemeentehuis in Schinveld.

De tochten worden verreden op verharde paden en wegen en duren zo'n 2,5 tot 3 uur. Er is pechhulp aanwezig. Aanmelden kan via: beekdaelen@vvnregio.nl.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties