Ook zonder leerlingen al aan de slag op nieuwe school

foto: Facebook Het Martin Buber
Gepubliceerd op 5/07/2023 om 16:03
Laatst bewerkt op 5/07/2023 om 16:51

De poorten van de middelbare school Het Martin Buber blijven weliswaar voorlopig nog gesloten voor leerlingen, maar het docententeam gaat echter in september al van start met voorbereidende werkzaamheden.

De docenten staan dan klaar om vragen van ouders en toekomstige leerlingen te beantwoorden. Ook worden nieuwe bijeenkomsten georganiseerd om meer informatie over de school te geven.

In de afgelopen tijd is het voormalige gebouw van de sociale dienst omgebouwd zodat er vanaf augustus 2024 lessen gegeven kunnen worden. Het pand in de binnenstad is het tijdelijk onderkomen. De gemeente is op zoek naar een gebouw waar de school permanent ondergebracht kan worden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties