Ook tweede slachtoffer steekpartij Wijlre overleden

Foto: Track'88
Gepubliceerd op 16/08/2022 om 14:10
Laatst bewerkt op 16/08/2022 om 14:46

In het ziekenhuis is het tweede slachtoffer van de steekpartij in Wijlre overleden aan zijn verwondingen. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt. 

De 29-jarige man werd maandag in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij bezweek uiteindelijk toch aan zijn verwondingen. Het eerste slachtoffer van de steekpartij in een appartementencomplex aan de Valkenburgerweg was een 25-jarige man. Voor hem kwam alle medische hulp meteen al te laat. 

Het is onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld in het complex in Wijlre. De politie spreekt over een 'conflict'. Een 31-jarige Spanjaard is maandag aangehouden. De man wordt verdacht van dubbele doodslag. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties