Ook in 2021 geen schuttersfeesten in de regio

Gepubliceerd op 17/02/2021 om 11:28
Laatst bewerkt op 17/02/2021 om 11:50

Ook dit jaar gaan er in deze regio geen schuttersfeesten plaatsvinden. Dat hebben de organiserende schutterijen zaterdag in overleg met de schuttersbond St. Gerardus Amstenrade besloten.

Oorspronkelijk zouden de schutterijen van Oirsbeek, Puth, Limbricht en Schaesberg dit jaar de vier zogenaamde bondsfeesten organiseren. Echter door de huidige stand van zaken ziet het er niet naar uit dat over enkele maanden al een traditioneel schuttersfeest gehouden kan worden. 

Eerder liet ook de organisatie van het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF), de schutterij van Schimmert, weten dat het feest net als in 2020 niet op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties