Oirsbekenaar urenlang in de cel na ruzie om boom

Gepubliceerd op 5/09/2022 om 16:55
Laatst bewerkt op 5/09/2022 om 17:23

Een inwoner van Oirsbeek heeft vrijdag enkele uren doorgebracht in een cel op het politiebureau in Heerlen. Aanleiding was een ruzie over het onderhoud aan een boom in de voortuin van de man.

De overhangende takken hebben al vaker voor de nodige klachten gezorgd. Ook nu uitte een buurtgenoot volgens dagblad De Limburger zijn ongenoegen over de boom tegen de eigenaar, die op dat moment in de tuin aan het snoeien was. De gemoederen liepen zaterdag hoog op en omdat de man een handzaag in de hand had voelde de buurtbewoner zich dusdanig bedreigd dat hij de politie waarschuwde.

Deze hebben de man meegenomen naar het politiebureau in Heerlen. Hij zal zich op een later moment voor de rechter moeten verantwoorden.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties