Nog geen uitspraak in hoger beroep moord Sven Prins

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 4/11/2021 om 13:16
Laatst bewerkt op 4/11/2021 om 14:17

De rechter van het Hof in Den Bosch doet volgende week geen uitspraak in de zaak van de vermoorde Brunssummer Sven Prins. Daarmee blijft de vrijspraak voor medeverdachte Sergio K. ook nog in de lucht hangen.

Zowel de aanklager als één van de advocaten wil volgens de regionale omroep L1 nog enkele getuigen horen. Het gaat hier onder andere om de schoonmoeder en vriendin van Sergio en de Belgische Turk Hassan K., die ook genoemd wordt als mogelijke betrokkene bij de moord.

Sergio K. werd enkele weken geleden vrijgelaten omdat er volgens het Hof onvoldoende aangetoond kon worden dat de 31-jarige bij de moord betrokken was. De rechtbank in Maastricht had de Brunssummer nog tot 30 jaar cel veroordeeld. De definitieve vrijspraak laat dus nog even op zich wachten.

De datum van 11 november wordt nu gebruikt om te kijken welke verzoeken gehoord gaan worden. Een uitspraak van het Hof is voorlopig nog niet te verwachten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties