Nog geen spoor van vermist oud-Statenlid Andy Rossel

Gepubliceerd op 21/04/2021 om 09:39
Laatst bewerkt op 21/04/2021 om 09:50

Er is nog geen enkel spoor van het al sinds december afgelopen jaar vermiste voormalig lid van Provinciale Staten in Limburg Andy Rossel. Dat laat zijn broer Silvio woensdag weten aan ZO-NWS. 

"We hebben in de afgelopen weken wel wat tips gekregen dat Andy bijvoorbeeld gezien zou zijn bij een tankstation in Schiedam of in Heerlerheide, maar dat hebben we gecheckt en klopte niet", legt Silvio Rossel desgevraagd verder uit. "Wij hopen nog altijd dat er mensen zijn die concreet iets weten. 

De 36-jarige Andy Rossel verdween in de derde week van december met onbekende bestemming spoorloos. Waarheen, niemand weet dat. De zus van het voormalige Statenlid zei hier eerder over tegen deze omroep: "Mijn broer Andy heeft ernstige psychische problemen en heeft medicatie nodig, maar die heeft hij niet bij zich. Hij moet echt zo snel als mogelijk gevonden worden."

Andy Rossel maakte van 2015 namens de partij Groen Links deel uit van het Limburgs Parlement. Hier stopte hij in december 2019. Rossel was in de periode daarvoor tevens raadslid in de gemeente Kerkrade. 

Advertenties