Prinsenproclamatie Sjilvend Alaaf en leedjeskonkoer

foto © ZO-NWS | Sjilvend Alaaf
Gepubliceerd op 25/10/2024 om 15:39
Laatst bewerkt op 25/10/2024 om 16:45

Zaterdag 23 november zal een drukke dag worden voor JCV De Prengelkes en CV Sjilvend Alaaf. Op het programma staan dan de proclamaties van de nieuwe heersers voor het aanstaande carnavalsseizoen, het leedjeskonkoer en een bonte middag.

Om 14.11 uur gaat de bonte middag van start van de jeugdcarnavalsvereniging. Naast diverse optredens is het hoogtepunt van de middag het uitroepen van het opvolger van jeugdprinses Marit I. 

De prinsenproclamatie van CV Sjilvend Alaaf wordt traditioneel voorafgegaan door het leedjeskonkoer. Vanaf 20.00 uur laten de deelnemers hun nieuwe carnalvalssjlagers horen. Aansluitend wordt prins Patrick II van zijn prinselijke versieringen ontdaan en wordt de nieuwe prins of prinses bekendgemaakt.

Alle activiteiten vinden plaats in Fa-Si-La in Schinveld. Noteer ook alvast 18 januari in de agenda. Dan is de prinsenreceptie van de twee carnavalsverenigingen.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties