Herfstwandeling door Bingelrade

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 24/10/2024 om 14:11
Laatst bewerkt op 24/10/2024 om 16:23

Het wandelcomité van carnavalsvereniging De Keescheknup organiseert op zondag 17 november hun jaarlijkse herfstwandeling. Dit jaar heeft de wandeltocht een iets andere naam gekregen namelijk de FLOW familie wandeltocht.  

Dit omdat de Keescheknup dit jaar namens wandelbond FLOW de steeds wisselende familiewandeltocht mag organiseren.

Er zijn vier wandelroutes uitgezet die variëren van 6 tot 26 kilometer. De routes lopen gedeeltelijk over Duits grondgebied en ook de rustplaats is gelegen in Duitsland. Op de route van 6 kilometer is er geen rustplaats. 

Daarnaast is er ook een kindersprookjes-speurtocht met een lengte van 4 kilometer. Spelenderwijs wandelen in de mooie omgeving van Bingelrade. Voor deze wandeling kan gestart worden tussen 10.00 en 14.00 uur. Voor de overige wandelingen kunnen deelnemers al vanaf 8.00 uur terecht bij het ontmoetingscentrum aan de Dorpstraat in Bingelrade.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties