Diamanten bruidspaar in Brunssum

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 23/10/2024 om 17:04
Laatst bewerkt op 23/10/2024 om 17:56

Bert en Lieske Durinck-Klasens uit Brunssum vierden woensdag hun 60e trouwdag. Burgemeester Wilma van der Rijt bezocht het diamanten bruidspaar om hen namens de gemeente Brunssum te feliciteren.

Bert werkte bij antennebouw en bezorgdienst TVC Weijden. Door zijn werk leerde hij ook zijn vrouw kennen tijdens het installeren van een antenne bij de ouders van Lieske. Tijdens een bezoek aan Bioscoop Astoria in Brunssum is de vonk definitief overgeslagen.

Na het huwelijk zorgde Lieske voor het huishouden en hun dochter.

Daar waar één in zijn vrije tijd graag aan zijn modelspoorbaan knutselt, gaat de andere graag tuinieren. In het verleden heeft Bert ook actief aan wielrennen gedaan. Verder kijken beide graag tv. Alleen ziet Bert graag allerlei soorten sport en Lieke kijkt graag naar documentaires en muzikale programma's.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties