Harry en Riet Handels-Lambrichs vieren 60e trouwdag

foto © ZO-NWS | Peter Trompetter
Gepubliceerd op 22/10/2024 om 13:14
Laatst bewerkt op 22/10/2024 om 15:11

Harry en Riet Handels-Lambrichs vierden donderdag hun diamanten huwelijksfeest. Wethouder Jo Paas kwam het echtpaar namens de gemeente Kerkrade feliciteren.

Tijdens de jaarlijkse verenigingsavond van turnvereniging RAP en de scouting Gregor Brokamp in Chevremont leerden de twee elkaar kennen. Echter pas nadat Harry met een vriend drie maanden weg was voor een 7.000 kilometer lange fietstocht langs diverse bedevaartsoorden, sloeg de vonk over. 

Harry was tot aan zijn pensioen in dienst van de gemeente Kerkrade en zijn vrouw werkte eerste in het ziekenhuis in Kerkrade en later als doktersassistente in een huisartsenpraktijk. Daarnaast zorgde zij voor het huishouden en de twee kinderen.

Het echtpaar genoot van de vele fietstochten en wandelingen die zij gemaakt hebben. Hoogtepunt was het lopen van de pelgrimsroute Santiago de Compostela in 1992.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties