Optredens bij verzorgingshuizen bij opening carnavalsseizoen Kerkrade

foto: 11-11 Kirchroa
Gepubliceerd op 12/10/2024 om 10:30
Laatst bewerkt op 12/10/2024 om 10:30

Carnavalsevenement 11-11 Kirchroa krijgt er een toerversie bij. Dat heeft de organisatie van de traditionele opening van het carnavalsseizoen in Kerkrade bekendgemaakt.

De Kirchröater Vasteloavends Verein 1936 opent om 11.11 uur op de Markt het carnavalsseizoen. Echter in tegenstelling tot de vorige vijf edities gaat de organisator met drie acts door de gemeente toeren en op bezoek bij de verzorgingshuizen, zodat ook ouderen kunnen genieten van de start van het carnavalsseizoen. Vanaf 16.11 uur kunnen bezoekers op het pleintje bij Hinger Herjods Ruk in het centrum genieten van een keur aan lokale artiesten. 

Ook ontvangen weer alle kinderen van de Kerkraadse basisscholen een kleurplaat en een flyer waarmee ze enkele leuke prijzen kunnen winnen. De toerversie en de kleurplatenwedstrijd passen uitstekend bij het moto van organisator Hans Hirsch “oad of jonk, krank of jezonk, jidderinge deed mit, d’r 11e van d’r 11e hilt dich fit.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties