Geen nieuw contract voor Jarno Errens bij UFC

Jarno Errens
Foto: ZO-NWS
Gepubliceerd op 10/10/2024 om 10:55
Laatst bewerkt op 10/10/2024 om 17:07

Jarno Errens (29) uit Hulsberg heeft geen nieuw contract gekregen van de MMA vechtbond UFC.

De in Heerlen trainende Errens wist sinds zijn toetreden tot de UFC in 2022 slechts één van de vier wedstrijden te winnen. Daardoor hing het al een tijdje in de lucht dat het contract niet verlengd zou worden. Zijn laatste partij in augustus verloor hij in de eerste ronde door verwurging.

Zijn enige overwinning op de Amerikaan Steven Nguyen was wel meteen een heel spectaculaire. Waarbij de bokskwaliteiten van Errens duidelijk naar voren kwamen. De overwinning van de Limburgse kooivechter werd door de internationale bond voor de vechtsport UFC uitgeroepen tot ‘Fight of the Month’.

Lees ook: (video) Jarno Errens na eerste UFC-winst: 'Ik word groter dan Rico Verhoeven'

Dat de vechtbond het cotract niet verlengd komt hard aan, maar is voor Errens ook gelijk een motivatie. Op dit moment zit hij in een trainingskamp in Florida. Doel is om een nog completere bokser te worden en sterker terug te keren in de UFC.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties