Voorstelling Fairy Jungle in jeugdhonk De Basement

foto: Gemeente Beekdaelen
Gepubliceerd op 8/10/2024 om 08:52
Laatst bewerkt op 8/10/2024 om 09:20

In jongerenhome De Basement in Schinveld is binnenkort de voorstelling Fairy Jungle te zien. Daarin wordt het thema seksualiteit en gender bespreekbaar gemaakt voor jongeren.

De voorstelling is gemaakt door Opera Compact. "Fairy Jungle" is een vrolijke rondleiding in de chaos van seksualiteit en gender met muziek van Purcell, Guns 'n Roses, Mozart en Herman Brood. Gespeeld door Eva Custers en Tim Stoter.

De voorstelling is bestemd voor jongeren vanaf 12 jaar, als je met (één van je) ouders of verzorgers wil komen kan dat ook. De voorstelling in het gebouw aan de Kloosterlaan 7c in Schinveld en begint om 19.30 uur. Na afloop is er pizza en kan er nagepraat worden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties