Dertien duurzame woningen opgeleverd in Heerlen

foto: Wonen Limburg
Gepubliceerd op 7/10/2024 om 10:23
Laatst bewerkt op 7/10/2024 om 14:15

Aan de Dr. Jaegersstraat in Heerlen zijn onlangs 13 nieuwe duurzame woningen opgeleverd. Dat gebeurde met een feestelijke bijeenkomst voor de bewoners en de betrokken partijen.

Nieuwe duurzame woning op historische grond, want waar nu de nieuwe woningen staan, bevond zich vroeger de Hogere Technische School (HTS). Deze HTS was jarenlang een broedplaats voor technische kennis en innovatie in Heerlen en speelde een belangrijke rol in de gemeenschap. 

Wethouder Marco Peters van gemeente Heerlen: "Woningbouw is topprioriteit in Heerlen, waarbij wij gaan voor concreet resultaat. Deze 13 nieuwe duurzame sociale huurwoningen sluiten hier naadloos op aan. Hiermee krijgt de plek waar jarenlang de voormalige HTS stond een waardevolle nieuwe invulling."

Bij het ontwerpen van de gebouwen is veel aandacht besteed aan de functionaliteit en hoe de woningen in het straatbeeld passen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties