Openluchtvoorstelling Cultura Nova ook in Brunssum, Kerkrade en Simpelveld

foto: Cultura Nova
Gepubliceerd op 16/08/2024 om 10:44
Laatst bewerkt op 16/08/2024 om 13:02

Dit jaar houdt het Heerlense cultuurfestival Cultura Nova ook openluchtvoorstellingen in Brunssum, Kerkrade en Simpelveld. Alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken.

Als eerste komt op zaterdag 31 augustus het Franse gezelschap L'Homme Debout met de voorstelling AKA naar Simpelveld. Op vier verschillende momenten van de dag danst een reusachtige pop, op de Markt in Simpelveld, in een speciaal ontworpen choreografie over de essentie van de elementen.

Op de Markt in Kerkrade (1 september) en op het Koutenveld in Brunssum (6 september) kunnen bezoekers genieten van de Franse groept CirkVOST. Dat is één van ‘s werelds meest vooraanstaande trapezegezelschappen. In het spectaculaire Pigments gaan de artiesten de uitdaging aan om bijna een uur lang – zonder grondcontact – vijftien meter boven de grond elkaar op te vangen en los te laten.
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties