P!NK komt naar Pinkpop

foto: Sven Berends
Gepubliceerd op 7/10/2022 om 09:15
Laatst bewerkt op 7/10/2022 om 09:50

Popicoon P!NK is de eerste headliner voor de 52e editie van Pinkpop. Dat heeft de organisatie van het festival vrijdag bekend gemaakt.

Pinkpop maakt daarmee onderdeel uit van de Europese tour van het Amerikaanse popidool. Het is niet voor het eerst dat de krachtige stem van P!NK te horen is in Landgraaf. In 2010 gaf zij een spetterende show weg op het noordpodium. Ditmaal neemt de zangeres de afsluiting van de vrijdag voor haar rekening. P!NK is blij dat zij na drie jaar weer naar Europa kan komen om live op te treden voor haar fans. 

Pinkpop vindt komend jaar plaats van 16 tot en met 18 juni op Megaland in Landgraaf. De voorverkoop van de kaarten gaat zaterdag 26 november van start om 10.00 uur.

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties