Meander voor organisator sponsortocht Puth

foto © ZO-NWS | Erwin Scheren
Gepubliceerd op 17/06/2022 om 21:00
Laatst bewerkt op 17/06/2022 om 21:00

Jan van Wingerde uit Zevenhuizen heeft vrijdag in Puth een Meander gekregen. De Meander is het relatiegeschenk van gemeente Beekdaelen voor mensen die zich bijvoorbeeld belangeloos hebben ingezet voor de gemeenschap van de gemeente. 

Hij is al decennia de drijvende kracht achter de jaarlijkse benefiet wielertocht van Rotterdam naar Puth. Daarnaast konden in het verleden al veel vereniging uit het kerkdorp op steun van Van Wingerde rekenen. Hij is namelijk ook een man vol ideeën die hij niet alleen verzint, maar ook oppakt en uitwerkt.

De overhandiging van de Meander vond plaats aan het einde van de sponsorrit. Nadat zij bij de kerk in Puth arriveerden werd het officiële deel voortgezet in de feesttent aan de Sittarderweg in Puth waar afgelopen week nog het schuttersfeest plaatsvond. De schutterij is overigens ook één van de vereniging die op de steun van Jan van Wingerde kon rekenen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties