Repair Café in Nuth: Ook 60-minners zijn welkom

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 11/05/2022 om 09:18
Laatst bewerkt op 11/05/2022 om 10:33

Het Repair Café in Nuth opent weer haar deuren voor het publiek. Op zaterdag 14 mei kunnen defecte spullen aangeboden worden voor reparatie.

Tussen 9.30 en 12.00 uur kunnen in de voormalige kantine van de tennisclub aan de  Voorsterstraat 2 in Nuth spullen ter reparatie aangeboden worden. In meer dan 70 procent van de gevallen weten de vrijwilligers de spullen te repareren. 

De organisatie is opgevallen dat de overgrote meerderheid van de bezoekers de leeftijdsgrens van de 60 jaar gepasseerd is. Om te voorkomen dat veel spullen onnodig worden weggeworpen laat het team van vrijwilligers van het Repair Café weten dat ook andere leeftijdsgroepen van harte welkom zijn.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties