Derde editie Wintertijd Heerlen weer verschoven

foto © ZO-NWS | Tom Janssen
Gepubliceerd op 26/01/2021 om 15:32
Laatst bewerkt op 26/01/2021 om 16:48

De derde editie van Wintertijd Heerlen moet wederom verschoven worden. Dat hebben de organisatie en de gemeente Heerlen in goed overleg bepaald.

Het Heerlense kerstevenement had in eerste instantie in december 2020 moeten plaatsvinden. Echter door het coronavirus bleek dit niet mogelijk te zijn. Omdat ook carnaval niet mocht doorgaan waren er plannen om een schaatsbaan op het Pancratiusplein in Heerlen te plaatsen.

Nu de maatregelen wederom zijn aangescherpt is het niet verstandig om het evenement door te laten gaan. Ook verplaatsen naar maart is volgens de organisatie geen haalbare kaart. 

Nu zijn de ogen gericht op december. Dan is hopelijk weer een normale editie van Wintertijd Heerlen mogelijk. De editie in december gaat wel een week langer duren. Zo hebben bezoekers meer tijd om het evenement in Heerlen te bezoeken. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties