Nieuwe editie Wintertijd Heerlen

foto: Wintertijd Heerlen
Gepubliceerd op 1/12/2023 om 16:25
Laatst bewerkt op 1/12/2023 om 16:57

Van donderdag 14 december tot en met 7 januari vindt in het centrum van Heerlen het festijn Wintertijd Heerlen plaats. Het is alweer de vijfde editie van het evenement.

Naast de bekende trekpleisters zoals de schaatsbaan, glijbaan en een duurzame curlingbaan. Is er ook een gevarieerd programma voor jong en oud in het Wintercafé en Lexor.

Dit jaar organiseert Wintertijd Heerlen een actie voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wintertijd Heerlen wil graag iets doen voor de regio. Door een wenskerstbal te kopen of een donatie te doen kunnen kinderen een jaar lang lid worden van een vereniging. 

Op woensdag 20 december begint om 15.00 uur in het Wintercafé een gezellige middag voor ouderen en alleenstaanden uit de regio.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties