Nieuw klucht bij toneelvereniging uit Voerendaal

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 4/11/2022 om 12:08
Laatst bewerkt op 4/11/2022 om 12:26

Toneelvereniging Sint Laurentius uit Voerendaal staat binnenkort op de planken met een nieuwe klucht. De klucht in twee bedrijven heeft de titel  'Sjmakelik sjuinsmarsjeerders!'

Regisseur Quincy Grootjans heeft het Engelse stuk Don’t Dress for Dinner van de Marc Camoletti omgezet in een dialect versie. Je hebt thuis een romantisch weekend gepland met je maîtresse. Je vrouw gaat op bezoek bij haar moeder en je hebt als alibi je beste vriend uitgenodigd, maar dan gaat alles anders.

De matineevoorstelling op zondag 4 december begint om 15.00 uur. De overige uitvoeringen op 26 en 27 november en zaterdag 3 december beginnen telkens om 20.00 uur in cultureel centrum De Borenburg in Voerendaal.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Dolce Vita in winkelcentrum Furenthela of via sivadi@planet.nl.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties