New Fashion Colors presenteert in Brunssum debuutsingle

foto: iStock
Gepubliceerd op 29/05/2024 om 13:21
Laatst bewerkt op 29/05/2024 om 15:53

In de Brunssumse Brikke Oave wordt zondag 9 juni de eerste single van de band New Fashion Colors gepresenteerd. De band bestaat uit gitaardocent René Schols en twee van zijn leerlingen: Famke Vlasveld en Eline Vootz.

De debuutsingle Lightnig Tree is geïnspireerd op het omzagen van de ‘Robin Hood-boom' in Engeland. In september 2023 verwoestte een zestienjarige jongen de tweehonderd jaar oude esdoorn. De Sycamore Gap Tree was één van de bekendste en geliefdste bomen in Groot-Brittannië.

Tijdens het concert, dat om 14.30 uur begint, kunnen de bezoekers ook genieten van het gitaarspel van enkele andere leerlingen van Schols. De toegang is vrij. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties