Nederlander aangehouden met cocaïne en boksbeugel

foto © ZO-NWS | istock
Gepubliceerd op 31/03/2023 om 12:55
Laatst bewerkt op 31/03/2023 om 13:28

Bij een grootschalige grenscontrole is een 27-jarige man uit Nederland aangehouden met cocaïne en een boksbeugel. De politie controleerde op diverse plaatsen in de Euregio.

De man werd donderdag aan de kant gezet nadat hij vanuit Sittard de Duitse grens richting Wehr gepasseerd was. De man was in het bezit van een kleine hoeveelheid cocaïne. Hierop werd zijn auto doorzocht. Meer drugs werden in het voertuig niet gevonden. Wel troffen de agenten een boksbeugel aan in het handschoenvak van de auto.

Ruim honderd agenten uit Nederland, Duitsland en België waren donderdag betrokken bij de grenscontroles in het euregio gebied. In totaal werden zo'n 300 voertuigen en 700 personen gecontroleerd. Ondanks dat slechts 16 overtredingen werden geconstateerd, konden ook zeven personen aangehouden worden die nationaal of internationaal gezocht werden.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties