Nederlandse drugshandelaar hangt 15 jaar cel boven het hoofd in Duitsland

foto: Bundespolizei
Gepubliceerd op 14/06/2024 om 13:54
Laatst bewerkt op 14/06/2024 om 17:00

Een 47-jarige drugsdealer uit Nederland is tijdens een controle bij de grensovergang nabij industrieterrein De Locht aangehouden. De man hangt een celstraf boven het hoofd van zo'n 15 jaar.

Leden van de Koninklijke Marechaussee en de Duitse politie waren donderdagnamiddag bezig met een gezamenlijke controle in de buurt van de voormalige grensovergang. De man probeerde Duitsland in te reizen. 

Tijdens controle van zijn persoonsgegevens bleek dat de man gezocht werd door Duitsland. De man moet zich verantwoorden voor het smokkelen van 35 kilo heroïne 21 kilo amfetamine en 380 liter vloeibare amfetamine. Hij kan veroordeeld worden tot een celstraf van 15 jaar.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties