Nacompetitie voor veel ploegen uit Parkstad al voorbij

foto: Peter Trompetter
Gepubliceerd op 3/06/2024 om 09:18
Laatst bewerkt op 4/06/2024 om 15:43

De nacompetitie zit er voor veel amateurvoetbalclubs uit Parkstad weer op. Alleen KVC Oranje uit Kerkrade, Schinveld 1 en Heksenberg 1 wisten in de strijd om handhaving in of promotie naar de derde klasse in de race te blijven.

VV Schaesberg, FC Hoensbroek, Vaesrade, FC Landgraaf en Wijnandia moesten het afgelopen weekend hun meerdere erkennen in hun tegenstander. Zij kunnen zich nu opmaken voor het nieuwe seizoen.

Zondag 9 juni staat in de derde en vierde klasse de tweede ronde op het programma. Schinveld moet het dan opnemen tegen ELI uit het Brabantse Lieshout en Neerbeek is de tegenstander van Heksenberg. KVC Oranje treft De Leeuw uit Brunssum. 

In de eerste en de tweede klasse moet RKSV Minor uit Nuth aantreden tegen RVU en Sportclub’25 treft op SHH. Tot slot nemen in de vierde en vijfde klasse SV Brunssum en Schimmert het tegen elkaar op.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties