Na corona eindelijk weer een criterium in hartje Heerlen

foto © ZO-NWS | Wielerronde Heerlen
Gepubliceerd op 6/07/2022 om 09:42
Laatst bewerkt op 6/07/2022 om 10:51

Op de eerste vrijdag na de Tour de France slaat het hartje van de wielerfans in Heerlen een stukje sneller. Na de verplichte coronapauze vindt op vrijdag 29 juli de wielerronde van Heerlen plaats.

De 31ste editie van het criterium heeft met Franssen Franken een nieuwe naamsponsor, maar de organisatie is al jaren in handen van de stichting Cyclocross. Chris Tiekstra laat namens de organisatie weten dat de voorbereiding zo goed als klaar is en dat het nu aankomt op het vastleggen van de Tour-renners.

Er is ook live-muziek op het Pancratiusplein. Voor de tweede keer staat ook het paracycling op het programma tijdens de Franssen Franken Ronde Heerlen. Met als onbetwist boegbeeld Mitch Valize (olympisch kampioen van 2022). De paracyclisten gaan om 18.00 uur van start en rijden over het zelfde parcours al de profs.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties