Moordverdachte Zouo Angel (30) houdt zich nog altijd schuil

Foto: Politie
Gepubliceerd op 10/12/2021 om 09:44
Laatst bewerkt op 10/12/2021 om 09:52

Zouo 'Tom' Angel (30), die naarstig door politie en justitie wordt gezocht omdat hij Frank van der Schrier in Heerlen zou hebben doodgeschoten, zit kennelijk nog altijd ondergedoken. De wekenlange zoektocht naar hem heeft nog altijd niks opgeleverd. Dat laat de politie vrijdag weten aan ZO-NWS.

Twee weken geleden loofde de hoofdofficier van justitie een beloning uit van 10.000 euro voor de gouden tip die zou leiden naar Angel, maar het schuiladres van de man is nog altijd niet gevonden. “We weten nog steeds niet waar hij zit”, geeft politiewoordvoerster Nathalie Vermeulen aan. 

Volgens de opsporingsdiensten in Limburg was Zouo Angel op zaterdagavond 13 november even voor half elf betrokken bij een schietpartij in een woning aan de Elandstraat in de Heerlense wijk Heksenberg. Bij deze schietpartij kwam Frank van der Schrier (51) om het leven. Angel is sindsdien spoorloos. 

Hij blijkt een fors strafblad te hebben. In het verleden werd hij veroordeeld voor het plegen van een reeks gewapende overvallen. Het betrof hier overvallen op een kledingzaak in Amstelveen en op een supermarkt en een snackbar in Zaandam. Angel werd als zestienjarige jongen bovendien ook nog door de kinderrechter veroordeeld tot drie jaar cel en tbs omdat hij winkelier Huib Krooder op 9 augustus 2007 doodstak in diens avondwinkel aan de Nieuwe Kalfjeslaan in Amstelveen. 

Tips? Bjorn.thimister@zo-nws.nl
 

Reclame

Advertenties