Moordenaar Heerlen kort na vrijlating wéér in de fout

Gepubliceerd op 20/06/2024 om 10:56
Laatst bewerkt op 20/06/2024 om 11:21

Aldemar G. (40), in 2010 veroordeeld voor het doodschieten van Imad Kassimi in Heerlen, blijkt kort na zijn vrijlating begin dit jaar wéér in de fout te zijn gegaan. Hij zit nu vast voor het langdurig met de dood bedreigen van zijn voormalige schoonfamilie uit Brunssum. Dat bevestigt zijn advocaat Arthur Vonken desgevraagd tegenover ZO-NWS.

Imad Kassimi (22) werd op 1 november 2008 in zijn auto bij een tankstation aan de Bokstraat in Heerlen door het hoofd geschoten door Aldemar G. uit Maastricht. Eind 2010 legde het gerechtshof hem veertien jaar en vier maanden cel op. Eind vorig jaar kwam hij op vrije voeten.

Volgens justitie ging hij vanaf januari tot en met maart dit jaar opnieuw over de schreef door ernstige doodsbedreigingen te uiten aan het adres van zijn voormalige schoonmoeder en ex-partner met wie hij een dochter heeft. Hij zit daarom nu in voorarrest.

“Mijn cliënt wordt er nu van verdacht dat hij via zijn mobiele telefoon in tekst- en spraakberichten doodsbedreigingen zou hebben verstuurd”, legt G.’s raadsman Vonken desgevraagd verder uit. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties