Minderjarige Kerkradenaar verdacht van beroving in Simpelveld

foto © Istock
Gepubliceerd op 21/11/2023 om 11:59
Laatst bewerkt op 21/11/2023 om 12:44

De politie heeft een minderjarig persoon uit Kerkrade aangehouden. Deze wordt verdacht betrokken te zijn bij een beroving op het Kloosterplein in Simpelveld.

Een 20-jarige vrouw werd op dinsdag 12 september omstreeks 20.00 uur op het Kloosterplein in Simpelveld gedwongen haar auto af te staan. Het slachtoffer probeerde de jeugdige belagers van zich af te slaan en zag kans haar portier te sluiten en weg te rijden. Een van de mannen griste nog snel haar handtas uit de auto. 

De politie had onlangs bewakingsbeelden vrijgegeven van enkele jongeren die zich eerder die avond in de buurt ophielden. Twee van hen waren volgens getuigen betrokken bij de diefstal. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties