Meerdere zwaargewonden bij verkeersongeluk, bestuurder onder invloed

Gepubliceerd op 26/02/2023 om 16:14
Laatst bewerkt op 26/02/2023 om 16:22
In het Duitse Gillrath, vlak over de grens bij Schinveld, zijn zaterdagavond drie mensen zwaar gewond geraakt bij een botsing van een personenauto met een bouwmachine. 
Het ongeluk gebeurde op de Karl-Arnold-Strasse rond 22.35 uur. De uit Baesweiler (19) afkomstige bestuurder van het voertuig botste frontaal op een bouwmachine. De man raakte hierbij zwaargewond, net zoals twee vrouwelijke inzittenden van 18 en 20 jaar. 
Het drietal werd overgebracht naar het ziekenhuis. Een vierde inzittende van de auto raakte alleen maar lichtgewond. Uit onderzoek van de politie bleek dat de bestuurder onder invloed was van alcohol, drugs én dat hij geen rijbewijs had. 
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties