Medewerkers Rd4 klemgereden en bespoten met pepperspray, verdachten spoorloos

Foto: Facebook
Gepubliceerd op 17/05/2023 om 16:30
Laatst bewerkt op 17/05/2023 om 16:54

Drie medewerkers van reinigingsdienst Rd4 zijn in Heerlen woensdagmiddag door twee onbekenden in een auto klemgereden en daarna met pepperspray bespoten. De politie is bezig met een onderzoek en op zoek naar twee verdachten, bevestigt woordvoerster Nathalie Vermeulen tegenover ZO-NWS. 

Het incident vond woensdagmiddag rond half drie plaats. "Drie medewerkers van Rd4 reden in een vuilniswagen op de Euregioweg waar zij langs de kant van de straat een mishandeling van een hond constateerden", legt Vermeulen uit. 

"Daar zei het Rd4-drietal iets van en reed verder. Een stukje verderop werd de vrachtwagen van Rd4 klemgereden op een rotonde. Daarna is er door inzittenden van een kleine blauwe auto pepperspray in de cabine van de vuilnisauto gespoten. De Rd4-medewerkers zagen hierdoor niks meer", vervolgt de politiewoordvoerster. 

"Wij zijn bezig met een onderzoek en zijn op zoek naar twee verdachten in een kleine blauwe auto. Getuigen die van dit voorval iets gezien hebben, kunnen zich bij ons melden omdat wij willen weten wie hiervoor verantwoordelijk is geweest", aldus Vermeulen, die verder aangeeft dat de medewerkers van Rd4 naar een vestiging van het bedrijf zijn gebracht voor verdere verzorging. 

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties