Marleen schrijft nieuw lied voor negende Parkstad Verentreffen

foto © ZO-NWS | Marleen Mols
Gepubliceerd op 13/10/2023 om 10:46
Laatst bewerkt op 13/10/2023 om 10:57

Zangeres Marleen Mols uit Schinveld presenteert op 17 november voor de negende keer het door haar georganiseerde Parkstad Verentreffen.

Plaats van handeling is partycentrum het Streeperkruis in Landgraaf. Bedoeling van het treffen is om voor Parkstad een mooi podium te  bieden aan artiesten met grote namen maar ook aandacht te schenken aan regionale en kleinere namen. Marleen heeft ter gelegenheid van de negende editie een nieuw vastelaovesnummer geschreven met als titel Es Vastelaoves Veare Zweije.

Verenigingen en groepen die het festijn gratis willen bijwonen kunnen zich tot 15 november aanmelden via mols.marleen11@gmail.com. Voor elke aangemelde vereniging of groep zal er een mooie herinneringspin worden uitgedeeld.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties