Mark Flekken weer opgeroepen voor Oranje

foto: iStock
Gepubliceerd op 16/09/2022 om 12:52
Laatst bewerkt op 16/09/2022 om 14:54

Bondscoach Louis van Gaal heeft doelman Mark Flekken uit Bocholtz wederom toegevoegd aan de selectie voor het Nederlands Elftal.

Oranje komt volgende week donderdag in actie tegen Polen in de Nations League. Enkele dagen later is België de tegenstander van het Nederlands elftal.
Voor Van Gaal is het de laatste mogelijkheid om de voetballers in actie te zien voordat hij de selectie voor het WK bekend moet maken na een hele korte voorbereidingsperiode.

Het is niet voor het eerst dat de keeper van FC Freiburg in actie komt voor Oranje. Op 26 maart van dit jaar maakte de keeper zijn eerste speelminuten voor het Nederlands elftal. Daarna stond hij nog driemaal in het doel van Oranje.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties