Luc Steins: "Olympisch kwalificatietoernooi nog haalbaar"

Gepubliceerd op 17/01/2024 om 09:00
Laatst bewerkt op 17/01/2024 om 10:09

Handballer Luc Steins uit Voerendaal is van mening dat het olympisch kwalificatietoernooi nog steeds haalbaar is voor de Nederlandse handbalmannen. "Zolang we Portugal maar onder ons houden," zegt de international.

Oranje laat op het Europees kampioenschap in Duitsland zien goed mee te kunnen komen. Tegen titelverdediger Zweden speelden de Nederlanders een goeie pot. Pas in de slotfase wist Zweden de winst binnen te halen met 29-28. Nu wacht in Hamburg de wereldkampioen Denemarken voor Oranje.

Volgens Limburgs spelverdeler Steins, die voor Paris Saint-Germain uitkomt in de competitie, zal het zeker geen makkelijke wedstrijd worden nu na Kay Smits uit Geleen ook nog Samir Bengehanem zal ontbreken. Die werd maandag met een afgescheurde kruisband afgevoerd. Het laatste duel met Denemarken eindigde eerder in een stevige nederlaag voor Nederland. 
 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties