Luc Steins moet Nederlandse kar trekken op EK

Gepubliceerd op 11/01/2022 om 12:56
Laatst bewerkt op 11/01/2022 om 13:32

Handballer Luc Steins gaat tijdens het Europees Kampioenschap handbal één van de kartrekkers zijn van het Nederlandse team. Steins groeide de afgelopen jaren uit tot een internationale topper met een contract bij Paris Saint Germain.

Voor de ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson staat donderdag de eerste wedstrijd op het programma in Hongarije. Dan neemt de oranjeploeg het in de gloednieuwe MVM Dome op tegen het gastland van het toernooi. Het belooft een luidruchtige wedstrijd te worden, omdat ondanks diverse coronamaatregelen gewoon publiek bij de wedstrijd aanwezig mag zijn. Vervolgens staan nog wedstrijden op het programma tegen IJsland en Portugal.

De Nederlandse spelers zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Zo hebben diverse spelers meer ervaring opgedaan bij buitenlandse topteams. Steins laat aan De Limburger weten dat hij verwacht dat corona een flinke impact op het EK gaat hebben. Het is voor ploegen dus heel belangrijk om de kans op besmettingen zo klein mogelijk te houden.

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties