Leuchter ook door nieuwe bondscoach opgenomen in selectie

Gepubliceerd op 24/08/2022 om 15:30
Laatst bewerkt op 24/08/2022 om 16:17

De uit Schinveld afkomstige Romée Leuchter moet zich wederom melden in het basiskamp van de Oranjeleeuwinnen. 

De gloednieuwe bondscoach Andries Jonger heeft 26 speelsters geselecteerd voor het beslissende WK-kwalificatieduel tegen IJsland. Opvallend is de terugkeer van keepster Lize Kop. Zij maakt na een jaar weer deel uit van de selectie. De Noord-Limburgse Lieke Martens ontbreekt omdat zij nog niet voldoende hersteld is van een voetblessure. 

Voorafgaand aan het duel tegen IJsland komen de vrouwen tijdens een oefenduel op vrijdag 2 september tegen Schotland in actie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle. Op dinsdag 6 september staat de rechtstreekse kwalificatie voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Dit duel wordt gespeeld in het Utrechtse Stadion Galgenwaard

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties