Leuchter geselecteerd voor oefeninterlands Zambia en Noorwegen

Foto: (c) ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 28/09/2022 om 09:52
Laatst bewerkt op 28/09/2022 om 11:13

Romée Leuchter uit Schinveld is geselecteerd voor de oefeninterlands tegen Zambia en Noorwegen. Leuchter en Lynn Wilms zijn de enige twee Limburgse Oranje-voetbalsters die een uitnodiging kregen. 

"Deze twee wedstrijden zijn voor ons ideaal om te werken aan onze speelwijze en dit is ook de fase waarin speelsters kansen krijgen. Daarnaast hopen we onze fans in deze twee thuiswedstrijden opnieuw op een mooie voetbalavond te trakteren", zegt bondscoach Andries Jonker. 

De eerste wedstrijd wordt op donderdag 6 oktober in Breda gespeeld tegen Zambia. Vijf dagen later spelen de Oranje-vrouwen tegen Noorwegen in Den Haag.

Met de twee oefenwedstrijden start Oranje aan de voorbereiding op het WK 2023 dat  in Australië en Nieuw-Zeeland plaatsvindt. De loting voor het WK is op zaterdag 22 oktober in Auckland, Nieuw-Zeeland.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties