Landgraaf praat met Provincie over aanleg randweg

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 5/11/2021 om 16:57
Laatst bewerkt op 5/11/2021 om 17:20

De gemeente Landgraaf is met de Provincie Limburg in gesprek over het zo snel mogelijk aanleggen van de Randweg Abdissenbosch. De stikstofproblematiek zette in 2019 een streep door de aanleg.

De weg moet de Buitenring in Landgraaf en het Duitse wegennet met elkaar verbinden. Veel vrachtverkeer rijdt nu over de Reeweg in Landgraaf. Eerder werd de Grensstraat in die plaats al afgesloten voor het vrachtverkeer.

Tijdens de begrotingsvergadering van de gemeente Landgraaf liet verantwoordelijk wethouder Freed Janssen weten dat hij in gesprek was met provincie Limburg. Volgens de krant heeft hij daar benadrukt hoe belangrijk de Randweg voor de gemeente en het leefgenot van de inwoners is.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties