Laatste keer volle banken in de kerk van Puth

Gepubliceerd op 12/12/2022 om 11:59
Laatst bewerkt op 12/12/2022 om 15:28

Het succesvolle concert van Fanfare St. Caecilia uit Puth zorgde het afgelopen weekend nog eenmaal voor volle banken in de kerk in Puth. Verdeeld over twee dagen konden zo'n duizend mensen genieten van de laatste editie van het concert dat in het kerkgebouw plaatsvond.

Eén van de gasten tijdens het concert L´Adventure was Anneke van Giersbergen. De rockster is onder andere bekend als zangeres van The Gathering. De zangeres bleek ook het klassieke en het pop repertoire goed onder de knie te hebben. Ook de leden van de fanfare lieten zich van hun beste kant zien en horen met een zeer gevarieerd programma.

De kerk in Puth werd onlangs door het bisdom onttrokken aan de eredienst omdat het aantal bezoekers al langere tijd tegenviel. Bovendien vertoont het gebouw ernstige gebreken. Op dit moment wordt gezocht naar een nieuwe bestemming voor het kerkgebouw.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties