Kunst voor jubilerend koor

foto © ZO-NWS | facebook Crescendo
Gepubliceerd op 3/12/2021 om 12:51
Laatst bewerkt op 3/12/2021 om 14:30

Zangkoor Crescendo uit Doenrade is al druk bezig met het 75-jarige jubileum dat in 2022 gevierd gaat worden. Om een een artistiek aandenken over te houden aan het feest plaatste het koor een oproep om een kunstobject te ontwerpen.

Op deze manier wilt de vereniging vocale kunst en beeldende kunst met elkaar verbinden. Het kunstobject gaat mogelijk ook gebruikt worden op posters en andere publicaties.

In het ontwerp moeten natuurlijk muziek, Doenrade en het koor een belangrijke rol spelen. Ook harmonie, samenzang, emoties en geschiedenis moeten terugkomen in het kunstwerk. 

Teken, schilder, boetseer of construeer of maak een ontwerp per computer. Stuur vervolgens voor 1 april enkele digitale foto's naar smeets.heunen@gmail.com. Geef daarbij ook een beschrijving van een kunstwerk. De beste inzending wordt dan ook beloond met een prijs van 1000 euro.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties