Kosters gezocht voor parochies Ubachsberg en Simpelveld

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 5/03/2024 om 11:27
Laatst bewerkt op 5/03/2024 om 11:28

Het bestuur van parochiefederatie De Pelgrim is op zoek naar nieuwe kosters die de teams in Ubachsberg en Simpelveld willen versterken. Dat blijkt uit een oproep op de website van de parochiefederatie.

In de kerk vervullen de kosters naast de priesters een onmisbare taak. Ze zijn in hoofdlijnen verantwoordelijk voor de voorbereiding en afsluiting van de kerkdiensten en vieringen zoals uitvaarten en huwelijken. 

Het parochiebestuur is op zoek naar personen of echtparen die met een team aan de slag willen. Enige betrokkenheid bij geloof, kerk en samenleving is gewenst. Voor meer informatie neem gerust contact op met pastoorbert@de-pelgrim.nl of bel met 06-107 117 59.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties