VIDEO: Koninklijke onderscheiding voor vertrekkend raadslid Franssen

foto: ZO-NWS
Gepubliceerd op 3/07/2024 om 10:12
Laatst bewerkt op 3/07/2024 om 12:14

Hub Franssen heeft dinsdag een koninklijke onderscheiding gekregen bij zijn afscheid als raadslid. Dat gebeurde dinsdag aan het eind van een lange vergadering in de raadzaal van het gemeentehuis in Nuth.

Het CDA-raadslid zit al sinds 2007 bijna onafgebroken in de gemeenteraad. Eerst in Schinnen en na de fusie in de gemeente Beekdaelen. Zijn vertrek uit de plaatselijke politiek is het gevolg van zijn verhuizing naar Elsloo. Hij wordt opgevolgd door Alexandra de la Roy-Christophe uit Amstenrade.

Burgemeester Erik Geurts noemde Franssen een betrokken raadslid. "Hij was ook een 'dossiervreter' en kende vaak ook de kleinste details", aldus Geurts. Hub Franssen was verder ook maatschappelijk betrokken bij diverse activiteiten in het gemeenschapshuis in Schinnen en de intocht van Sinterklaas.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties