VIDEO: Koninklijke onderscheiding voor Omar Nouri

foto: ZO-NWS
Gepubliceerd op 9/07/2024 om 17:45
Laatst bewerkt op 10/07/2024 om 11:43

Omar Nouri heeft een koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn werk als jongerenwerker bij het Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk (CMWW) in Brunssum.

Burgemeester Wilma van der Rijt verraste dinsdag de 59-jarige tijdens het voetbaltoernooi 'Sport Verbindt'. Omar Nouri is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De in Marokko geboren Nouri kwam in de jaren 90 naar Nederland en werkte eerst als coach en tolk voor nieuwkomers en jongeren met een buitenlandse afkomst. Sinds 1998 zet hij zich met hart en ziel in als ambulant jongerenwerker. Door zijn betrokkenheid en inspanningen is Omar Nouri uitgegroeid tot een begrip in het jongerenwerk in onder meer Brunssum.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties