Koninklijke onderscheiding voor Eric Hölken

foto: Facebook Richard de Boer
Gepubliceerd op 28/11/2023 om 14:18
Laatst bewerkt op 28/11/2023 om 14:36

Eric Hölken uit Landgraaf heeft afgelopen weekend een Koninklijke onderscheiding gekregen. Dat gebeurde tijdens het jubileumfeest van TTV Heksenberg.

Burgemeester Richard de Boer onderbrak de feestavond in het gemeenschapshuis van Mariarade met een wel heel goede reden. Hij werd hierbij ondersteund door één van de wethouders van Landgraaf en een delegatie van het Oranje Comité Landgraaf.

Eric Hölken is niet alleen medeoprichter maar heeft zich ook jarenlang ingezet voor de tafeltennisvereniging die dit jaar 50 jaar bestaat. Momenteel maakt hij deel uit van het bestuur en zit hij als penningmeester op de centen. Verder neemt hij de inkopen voor de kantine voor zijn rekening en staat hij ook regelmatig zelf achter de bar. Daarnaast is de organisator van diverse toernooien.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties