Koningsdag in Schinveld

foto: Oranje Comité Schinveld
Gepubliceerd op 9/04/2023 om 10:00
Laatst bewerkt op 9/04/2023 om 10:00

Ook in Schinveld worden ieder jaar activiteiten georganiseerd tijdens Koningsdag. Evenals voorgaande jaren maakt het Oranje Comité Schinveld ook nu weer op 27 april een feestje van de verjaardag van Koning Willem Alexander.

Als eerste staat de grote oranjeoptocht op het programma. Deze vertrekt om 13.30 uur vanaf het voormalig gemeentehuis aan de kloosterlaan in Schinveld. De bonte stoet van versierde fietsen, steps, skelters en kinderwagens eindigt bij speeltuin De Breukberg.

Na de prijsuitreiking van de mooist versierde voertuigen, barst daar het feest echt los. Naast alle speeltoestellen in de speeltuin is er ook een springkussen, kan er geknutseld worden en kunnen de kinderen zich laten schminken.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties