Kika organiseert kerstwandeling in Brunssum

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 6/12/2023 om 09:45
Laatst bewerkt op 8/12/2023 om 14:36

De stichting Wandelen voor KIKA organiseert ook dit jaar weer een kerstwandeling in en rond het Brunssumse Schutterspark. Deze activiteit staat gepland voor woensdag 27 december. De wandeltocht wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor KIKA (Kinderen Kankervrij).

De organisatie heeft twee routes van 4 en 7 kilometer uitgestippeld. De route van 4 kilometer loopt door de verharde paden en is daardoor ook geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Tijdens de tocht wordt met kersttaferelen en een levende kerststal op een bijzondere manier het kerstverhaal verteld. Ook is de kans groot dat de Kerstman rondwandelt in het park.

Starten met wandelen kan tussen 10.00 en 13.00 uur. Startlocatie is de kinderboerderij Schutterspark, Heidestraat 2, 6443 VZ Brunssum. Deelname kost 5 euro per persoon. Jeugdigen tot 12 jaar lopen gratis mee.

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties