Kerstvieringen en kerststal op Clemensdomein

Foto © ZO-NWS | Elly Pagen
Gepubliceerd op 4/12/2023 om 15:24
Laatst bewerkt op 4/12/2023 om 15:48

In het kader van Samen de Kerst beleven organiseert het Clemensdomein op de rand van Brunssum en Oud Merkelbeek diverse activiteiten. Zo zijn er op Tweede Kerstdag twee kerstvieringen.

Deze eerste viering begint om 14.00 uur en de tweede om 15.30 uur. Diverse vocalisten van Vocaal Totaal brengen onder leiding van Annemie Vallino-Ravetta enkele traditionele kerstliederen ten gehore. Verder zijn er inspirerende lezingen in het eeuwenoude Clemenskerkje. Na afloop is er koffie, thee of warme chocomel en kerstbrood. Reserveren is gewenst en kan door een mail te sturen naar concerten@clemensdomein.nl.

Neem dan meteen eens een kijkje bij de bijzondere kerststal die de vrijwilligers in de Mariagrot hebben opgebouwd. Vanaf de kerst tot aan driekoningen is de kerststal te bezichtigen. Houd er wel rekening mee dat het Clemensdomein op Eerste Kerstdag gesloten is.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties